Jak poznáme kvalitu? Vejce
Již od prehistorie jsou konzumována vejce všech možných rozdílných druhů ptáků. Ve starověkém Římě se těšila oblibě vejce od páva, v Číně zase vajíčka holubí. Ve středověku byla vejce důležitým zdrojem...
Již od prehistorie jsou konzumována vejce všech možných rozdílných druhů ptáků. Ve starověkém Římě se těšila oblibě vejce od páva, v Číně zase vajíčka holubí. Ve středověku byla vejce důležitým zdrojem...
Publikace České technologické platformy pro potraviny při Potravinářské komoře, z edice Jak poznáme kvalitu? Autoři: Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová Vydání: září 2017 Ke stažení zde:...
Nová publikace z edice je zaměřená na informace o vyvážené stravě a jejímu vlivu na naše zdraví. Autor: Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová Č. vydání: svazek 19, 1. vydání, září 2016 Ke stažení zde:...